Foto gemaakt door Silvia Kuipers

Wij organiseren trektochten door het prachtige Drenthe. De tochten starten vanuit Loon, vlakbij Assen. We rijden tijdens een standaard trektocht zo’n 20-25km per dag, hier doen we ongeveer 5-6 uur over. Ook is het mogelijk om een aangepaste tocht van ongeveer 15km per dag te organiseren, eventueel zonder galop. We overnachten in trekkershutten, en uiteraard wordt er ook een slaapplaats voor uw paard geregeld! Het is overigens ook mogelijk om een paard van ons te gebruiken. De groepsgrootte is maximaal 6 personen, inclusief begeleider.

Trektochten zijn mogelijk van 2 of 3 dagen. Ook onze trektochten zijn maatwerk, dus u kunt zelf aangeven of u deze liever in het weekend of doordeweeks rijdt (onder voorbehoud van beschikbaarheid van accommodatie). Wij organiseren trektochten op verzoek. U kunt aangeven wanneer u een tocht wilt maken, wij verzorgen de organisatie en begeleiding.

Kosten

Kosten voor deelname aan een 3-daagse tocht met eigen paard zijn €360,- per persoon. Kosten voor deelname met een paard van Horse Connection zijn €420,- per persoon.

Kosten voor deelname aan een 2-daagse tocht naar Schipborg (15-20km) met eigen paard zijn €200,- per persoon. Kosten voor deelname met een paard van Horse Connection zijn €250,- per persoon.

Kosten voor deelname aan een 2-daagse tocht naar Grolloo (25km) met eigen paard zijn €240,- per persoon. Kosten voor deelname met een paard van Horse Connection zijn €280,- per persoon.

Wat krijgt u hiervoor?

  • Trailer/auto stalling tijdens de tocht
  • Persoonlijke begeleiding door een kenner van het gebied
  • Overnachting(en) in trekkershutten
  • Overnachting(en) voor de paarden, inclusief hooi (weidegang of stal)
  • Eten en drinken gedurende alle dagen
  • Bagage wordt voor u vervoerd
  • Verzekeringen waarbij door ons toegebrachte schade wordt gedekt. U dient zelf een WA verzekering af te sluiten, en eventueel een reis- en annuleringsverzekering

Reserveren kan via email: patricia@horse-connection.nl of telefoon/WhatsApp: 0620159443. Uiteraard kunt u hier ook verdere informatie verkrijgen.