Foto gemaakt door Silvia Kuipers

Wij organiseren trektochten door het prachtige Drenthe. De tochten starten vanuit Nieuw-Balinge. We rijden tochten vanaf 15km, tot zo’n 30km per dag. Ook is het mogelijk om een aangepaste tocht van ongeveer 15km per dag te organiseren, zonder galop. Overnachtingsmogelijkheden variëren van luxe tenten, vakantiewoningen, tot B&B. Uiteraard wordt er ook een slaapplaats voor uw paard geregeld! Het is overigens ook mogelijk om een paard van ons te gebruiken. De groepsgrootte is maximaal 6 personen, inclusief begeleider. Grotere groepen in overleg.

Trektochten zijn mogelijk van 2 of 3 dagen. Ook onze trektochten zijn maatwerk, dus u kunt zelf aangeven of u deze liever in het weekend of doordeweeks rijdt (onder voorbehoud van beschikbaarheid van accommodatie). Wij organiseren trektochten op verzoek. U kunt aangeven wanneer u een tocht wilt maken, wij verzorgen de organisatie en begeleiding.

Kosten

Kosten voor deelname aan een 2-daagse tocht met eigen paard starten vanaf €200,-. Kosten voor deelname met een paard van Horse Connection starten vanaf €250,- per persoon.

Kosten voor deelname aan een 3-daagse tocht met eigen paard starten vanaf €300,- per persoon. Kosten voor deelname met een paard van Horse Connection starten vanaf €375,- per persoon.

Bovengenoemde kosten zijn afhankelijk van het type accommodatie.

Wat krijgt u hiervoor?

  • Trailer/auto stalling tijdens de tocht
  • Persoonlijke begeleiding door een kenner van het gebied
  • Overnachting(en) in luxe tent/vakantiewoning/B&B
  • Overnachting(en) voor de paarden, inclusief hooi (weidegang of stal)
  • Eten en drinken gedurende alle dagen
  • Bagage wordt voor u vervoerd
  • Verzekeringen waarbij door ons toegebrachte schade wordt gedekt. U dient zelf een WA verzekering af te sluiten, en eventueel een reis- en annuleringsverzekering

Reserveren kan via email: patricia@horse-connection.nl of telefoon/WhatsApp: 0620159443. Uiteraard kunt u hier ook verdere informatie verkrijgen.