Onderstaand vindt u onze tarieven.

 Dienst
Buitenritten€25,-per uur met paard van ons
€15,- per uur met eigen paard

Voor ritten van 3 uur of langer geven wij een korting van €2,50 per uur

Rittenkaarten beschikbaar met korting
Dagtochten (ongeveer 6 uur, inclusief lunch)€100,- met paard van ons
€75,- met eigen paard  
TrektochtenZie pagina trektochten
Paardencoaching/wandelcoaching (sessie 1-1,5 uur)€85,- per sessie/€63,75 per sessie bij een traject van minimaal 3 sessies
Training paardIn overleg
Paardrijlessen€35,- per 45-60 minuten privé les
€25,- per 45-60 minuten duo les
leskaarten beschikbaar met korting 
Evenementen/workshopsZie agenda
Reiskosten€0,25 per kilometer

Leskaarten/rittenkaarten

Ook is het mogelijk om leskaarten of rittenkaarten aan te schaffen. In dat geval krijgt u altijd korting op de normale prijs. Bij een leskaart ontvangt u 10 lessen voor de prijs van 9, bij een rittenkaart 10 uur buitenrijden voor de prijs van 9. Deze kaarten kunnen in overleg in maximaal 3 termijnen betaald worden. Let wel: mocht u geen gebruik meer van deze kaarten willen maken terwijl u deze nog niet volledig heeft gebruikt, is het niet mogelijk om een terugbetaling te ontvangen.

Vraag naar de mogelijkheden!

Annuleringen

Bij annulering binnen 24 uur van uw reservering voor elk door ons georganiseerde rit of evenement zullen wij deze wel in rekening brengen. Niet op komen dagen zien wij als een annulering uwerzijds.

Wanneer een reservering voor een trektocht is bevestigd, is deze definitief. Wij raden u aan om een annuleringsverzekering af te sluiten voor het geval u wegens onvoorziene omstandigheden moet annuleren. Niet op komen dagen voor uw afspraak wordt gezien als annulering uwerzijds.

Wij behouden het recht voor om van onze kant afspraken te annuleren wanneer dit in het welzijn van onze paarden is. Extreme weersomstandigheden vallen hieronder.