Onderstaand vindt u onze tarieven. Helaas zijn wij genoodzaakt per 1 juli onze prijzen te verhogen in verband met de prijsstijgingen van onze leveranciers. Ook de nieuwe prijzen vindt u in onderstaande tabel.

 DienstTot 1 juli 2022Na 1 juli 2022
Buitenritten€20,- per uur met paard van ons
€15,- per uur met eigen paard

Voor ritten van 3 uur of langer geven wij een korting van €2,50 per uur

Rittenkaarten beschikbaar met korting  
€22,50 per uur met paard van ons
€15,- per uur met eigen paard

Voor ritten van 3 uur of langer geven wij een korting van €2,50 per uur

Rittenkaarten beschikbaar met korting  
Dagtochten (ongeveer 6 uur, inclusief lunch)€80,- met paard van ons

€65,- met eigen paard  
€100,- met paard van ons

€75,- met eigen paard  
TrektochtenZie pagina trektochtenZie pagina trektochten
Paardencoaching/wandelcoaching (sessie 1-1,5 uur)€75,- per sessie/€56,25 per sessie bij een traject van minimaal 3 sessies€85,- per sessie/€63,75 per sessie bij een traject van minimaal 3 sessies
Training paardIn overlegIn overleg
Paardrijlessen€25,- per uur (privé lessen), leskaarten beschikbaar met korting €25,- per uur (privé lessen), leskaarten beschikbaar met korting 
Evenementen/workshopsZie agendaZie agenda
Reiskosten€0,19 per kilometer€0,25 per kilometer

Leskaarten/rittenkaarten

Ook is het mogelijk om leskaarten of rittenkaarten aan te schaffen. In dat geval krijgt u altijd korting op de normale prijs. Bij een leskaart ontvangt u 10 lessen voor de prijs van 9, bij een rittenkaart 10 uur buitenrijden voor de prijs van 9. Deze kaarten kunnen in overleg in maximaal 3 termijnen betaald worden. Let wel: mocht u geen gebruik meer van deze kaarten willen maken terwijl u deze nog niet volledig heeft gebruikt, is het niet mogelijk om een terugbetaling te ontvangen.

Vraag naar de mogelijkheden!

Annuleringen

Bij annulering binnen 24 uur van uw reservering zullen wij deze wel in rekening brengen, tenzij dit na overleg akkoord is bevonden. Voor trektochten geldt een annuleringstermijn van 7 dagen voor vertrek. Niet op komen dagen voor uw afspraak wordt gezien als annulering uwerzijds.

Wij behouden het recht voor om van onze kant afspraken te annuleren wanneer dit in het welzijn van onze paarden is. Extreme weersomstandigheden vallen hieronder.