Wij zetten verschillende vormen van energiewerk in om paarden (en daarmee hun mensen) te helpen.

Biotensor

De biotensor is een meetinstrument waarmee frequentieverschillen in een energieveld worden gemeten. Alles bestaat uit energie, met de daarbij behorende frequenties. Wanneer er verstoringen in de frequenties zijn, worden deze via de biotensor zichtbaar. Deze verstoringen kunnen dan weer in balans gebracht worden.

Ook is het mogelijk om de biotensor “ja” en “nee” vragen te stellen. De energie vanuit het eigen onderbewustzijn zal via de biotensor antwoord geven op deze vragen. Het is op deze manier mogelijk om bijvoorbeeld voer en supplementen uit te meten voor de paarden, maar dit werkt natuurlijk voor elk dier en ook voor mensen. Mocht u interesse hebben om zaken uit te laten meten voor uzelf of uw dier, neem dan gerust contact op. Onderaan deze pagina vindt u meer informatie wat er nodig is om dit voor u en uw dier te kunnen doen.

Guasha therapie

Guasha therapie is een massagetechniek waarbij er met behulp van stenen of munten over de huid geschraapt wordt. Hiermee wordt de doorbloeding bevorderd, en worden afvalstoffen die in het lichaam zijn opgeslagen, afgevoerd. Deze afvalstoffen kunnen onder andere ontstaan door het gebruik van medicatie, maar ook door het voedsel dat we eten. Hiermee breng je het energiesysteem weer in balans.

Deze therapie kan worden toegepast om de mens, maar ook op dieren. Zelf behandel ik momenteel mensen en paarden. Bij de mens wordt er gebruik gemaakt van olie, waardoor de steen of munt beter over het lichaam glijdt. Bij paarden is dit niet nodig, aangezien hun haarkleed hier al voor zorgt.

Dierencommunicatie

Jordan heeft de basiscursus dierencommunicatie gevolgd bij Symone Ottevangers. Hier heeft zij telepatisch contact leren maken met verschillende dieren. Zij helpt hier onze eigen paarden mee door hun verhaal te kunnen doen, en om antwoorden te krijgen op vragen die wij voor ze hebben. Ook kan zij bij interesse contact leggen met uw huisdier. Hieronder meer informatie over wat er nodig is voor een consult.

Consult aanvragen?

Voor beide typen consulten geldt dat dit het beste werkt op afstand. Op deze manier zijn wij volledig gefocust, zonder afleiding. Voor beiden geldt dat wij een duidelijke, recente foto nodig hebben van het dier waar het om gaat. Hier moet tenminste één oog volledig (en open) op zichtbaar zijn.

Wat er verder nodig is voor een consult met de biotensor is afhankelijk van de hulpvraag. U kunt hiervoor contact opnemen met Patricia op 0620159443.

Voor een consult dierencommunicatie is de naam van het dier, leeftijd en geslacht nodig, plus de informatie of het over een levend of overleden dier gaat. Ook de naam van de eigenaar wordt gevraagd. U kunt uw dier laten vertellen, maar ook vragen stellen. Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met Jordan op 0638394223.

Omdat het om energiewerk gaat, is het belangrijk dat onze eigen energie voldoende op peil is om een consult te kunnen doen. Dit betekent soms dat u een aantal dagen geduld zult moeten hebben. Uw begrip wordt gewaardeerd.