13 augustus 2020 – Sigrid Potze-van Leeuwen: Je doet alles vol liefde en toewijding voor je dieren en de mensen om je heen. 

13 augustus 2020 – Janneke Eggens: Bij jou gereden. En allemaal super hoor. Prima lieve paarden . En ook hoe jij het doet. Volgens mij staan bij jou en de paarden en de mensen die bij jou komen voorop, nou dat is toch top. 

13 augustus 2020 – Klaas-Jan Dijkman: Onlangs hebben we een broers-en-zussen-dag gehad. Mijn zus, met veel ervaring met paardrijden, heeft een rit door de natuur geregeld bij Horse Connection. Ik vond het spannend. Bij de kennismaking werd dit gelijk minder. Patricia heeft ons professioneel begeleid, met veel mensenkennis, en haar ervaring met de paarden. Wat een TOP-ervaring. Dankjewel voor de fijne dag. 

2 augustus 2020 – Geeske Zuidersma: Wat een geweldige 2 uren buitenrit hebben mijn dochter (10 jaar) en ik samen gemaakt met Patricia. heerlijk genieten in de open en bossen, zeker voor herhaling vatbaar! 

23 juni 2020 – Lynka Panjer: Vanmorgen een heel mooie buitenrit gemaakt over het Balloërveld. Ondanks de dazen die het op de paarden voorzien hadden was het heel fijn om weer eens paard te rijden, in goed gezelschap! 

7 juni 2020 – Danielle van der Reep: In een spontane bui, last minute een buitenrit geboekt. Heerlijk alle tijd kunnen nemen en erg genoten van de rit. Zeker voor herhaling vatbaar!! 

11 mei 2020 – Dana Kedde: Prachtige buitenrit gehad, door de coronaomstandigheden kon ik alleen met Patricia op pad maar ik kon me qua praten ook erg vermaken. Nogmaals bedankt voor de leuke buitenrit  

11 mei 2020 – Mieke Wind: Braaf paard, de rit helemaal zelf kunnen bepalen en vooral een coaching in de natuur. Ik kan er weer tegenaan  Wat heel fijn was was dat er geen haast was en er gemakkelijk nog een uur aan geplakt kon worden onderweg  

18 september 2019 – Heidy Brink-Tjassing: Heerlijke, gezellige buitenrit gemaakt vanmiddag. Echt een cadeautje! Zeker voor herhaling vatbaar  

2 september 2019 – Sandra van Hoeven: Super leuke ochtend gehad. Wat een lieve paarden. We hebben heerlijk 2 uur lang gereden en gekletst. Voor herhaling vatbaar. Bedankt Patricia, je ziet ons zeker weer. 

7 augustus 2019 – Miriam van Noord: Vanmiddag bij Patricia geweest voor en sessie paardencoaching. Als je aan komt op de prachtige locatie valt er gelijk al veel van je af. Patricia heb ik ervaren als een lieve, rustige vrouw bij wie je je direct op je gemak voelt. Queenie, het paard, geeft aan en Patricia weet dit feilloos te vertalen. Fijn om mee te maken en ik kom graag terug! Dank je wel Patricia en Queenie 

 11 februari 2019 – Alice Radix:  Het is echt heel apart om via een paard dingen over je kinderen te horen, die gewoon kloppen. 

15 oktober 2018 – Mischa Uitenbogaart:  Vanochtend voor de allereerste keer in mijn leven naar een paardencoachsessie geweest. Nog niet zo heel lang was ik daar sceptisch over, nuchtere westerling als ik ben. Totdat afgelopen winter, ik kwam in een ernstige depressie terecht en het gedrag van mijn eigen paard sloeg ineens om als een blad aan een boom! Ze bleek mij te spiegelen! Achteraf blijkt dat ik dat 7 jaar geleden ook al met mijn 1e paard heb meegemaakt. Toen ik de oproep van Patricia Snelders zag twijfelde ik geen moment: Een geweldige kans om met behulp van een onbekend paard te gaan bekijken of er nieuwe inzichten naar boven komen.
En inderdaad … in ca. 30 minuten kan het: Een paard dat laat zien hoe ik in elkaar zit en haar eigenaresse Patricia kon mij ‘lezen’ via de signalen die haar paard aangaf. Niets zweverig gedoe (dat wist ik al)… Mijn allergrootste dagelijkse beperkingen en problemen kwamen aan het licht. Confronterend, maar daar had ik al opgerekend… ? 

17 oktober 2018 – Leonie Gerfen:  vandaag een bijzondere ervaring meegemaakt en stof om over na te denken. bedankt!